Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Najhoršia dovolenka... Zlodej im z izby ukradol 10 tisíc eur!
Zdielať na

Najhoršia dovolenka... Zlodej im z izby ukradol 10 tisíc eur!

Na dovolenku v kúpeľoch v Dudinciach zrejme nebude v dobrom spomínať rodina z Partizánskeho. Hotelové izby im totiž poriadne prevetral zatiaľ neznámy zlodej. Nič netušiaci dovolenkári práve vtedy večerali. A prišli o nemalé peniaze...

Nepomohol ani zapnutý televízor. Pán Vladimír sa tak vždy snažil odlákať potenciálnych zlodejov. Tento si však zrejme izbu poriadne obhliadol, aby zistil, či v nej niekto je. Preskočil terasové zábradlie a do izby sa vlúpal tak, že vylomil plastové balkónové dvere.

Keď sa rodina vrátila z večere, všetko cenné bolo preč. Vrátane veľkej hotovosti v skrini, ktorú chceli hostia minúť pri nákupoch s rodinou. Nielen to, pán Vladimír prišiel aj o doklady a notebook, v ktorom boli dôležité pracovné informácie. Zlodejovi budú nanič, za jeho vrátenie preto sľubuje odmenu. "Bola tam moja 13-ročná práca... Keby aspoň ten disk vrátil, bude štedro odmenený..."

Hotel sa už rodine pána Vladimíra ospravedlnil. Policajný technik zaistil stopy na zábradlí terasy aj vypáčených dverách. Vyšetrovanie ďalej pokračuje.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy