Polojasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Dá sa utiecť policajtom? Tento muž (24) to dokázal
Zdielať na

Dá sa utiecť policajtom? Tento muž (24) to dokázal

Dvadsaťštyriročnému Alžírčanovi sa podaril v utorok priam čarodejnícky únik. Tento "Houdini" unikol policajtom z auta v Nových Zámkoch. Mnohých to pobavilo. No iných naopak pobúril - pýtajú sa, ako je možné, že policajti nechajú zatknutého muža ujsť?

Ukradol kabelku aj notebook

"Nechápala som, keď som pozerala, že ušiel, sama si ho chytím a takto im ujde, čo k tomu dodať...," povedala majiteľka jednej z novozámockých predajní.

Mladá žena je totiž presvedčená, že prednedávnom jej z auta ukradol kabelku a tašku s notebookom práve novodobý Houdini. Auto zaparkované pred predajňou spustila z očí jeho majiteľka len na chvíľu.

Bezpečnostné kamery neďalekej herne zachytili muža útlej postavy, ktorý niesol v rukách majiteľkinu tašku aj kabelku. Muža v rovnakom oblečení zazrela v meste o pár dní neskôr. Nahlásila to na polícii.

Chytili ho, no ušiel z auta

24-ročný Alžírčan, oblečený rovnako ako muž na záberoch, krádež poprel. Nakoniec ušiel z auta cudzineckej polície, ktorá ho mala riešiť za nelegálny pobyt.  Ako si v aute vyslobodil z pút jednu ruku, kým si k nemu stihol prisadnúť policajt, tak zostáva záhadou.  

Majstrovi únikov, skutočnému Houdinimu, sa podarilo dostať z lana viazaného policajtmi v priebehu niekoľkých sekúnd. Ako sa dostal z pút v aute cudzineckých policajtov mladý Alžírčan, bude známe až keď sa opäť niekde objaví.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy