Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Budúci policajt: 24 vodiek a útek cez okno! Neprestrčil sa...
Zdielať na

Budúci policajt: 24 vodiek a útek cez okno! Neprestrčil sa...

Študent policajnej akadémie veru nerobí mužom zákona dobrú reklamu. Po 24 vodkách chcel z podniku, v ktorom sa zabával, odísť bez zaplatenia. Vlastne, ani nie tak odísť, ako utiecť cez okienko na toalete. Tento kuriózny prípad sa stal v centre Bratislavy. Mladík si narobil problémy už dávnejšie a zo školy ho vyhodili.

Incident sa stal na Mlynských Nivách v Bratislave, kde za krátky čas mladý párik vypil 24 poldecákov vodky a asi 20 ľadových čajov. Obaja pochádzajú zo Sniny. Žena sa zrazu zdvihla a odišla. Mladík si vypýtal účet a šiel na toaletu. Keď sa nevracal, zamestnanci podniku sa vybrali za ním. A na pánskych toaletách na nich čakalo veľké prekvapenie.

Po vodkách ako ľadový medveď, okno ho nepustilo...

V okne našli takpovediac zašprajcovaného študenta, ktorý mal byť policajtom. Presne podľa vzoru Romana Červenku, ktorý pred časom ušiel policajnej hliadke cez okno na nemocničnom záchode. Mladíkovi zo Sniny sa to ale nepodarilo.  "Policajným preverovaním bolo zistené, že menovaný študoval ako civilný študent na Akadémii PZ, ale bol vylúčený zo štúdia," poskytol informáciu o podarenom študentovi hovorca KR PZ Bratislava František Peczár.

Pracovník podniku odviedol neúspešného zbeha k baru, kde počkali na policajtov. Všetko spísali, zadokumentovali, škoda by mala byť okolo 43 eur. Kam sa podela spoločníčka mladého muža, to sa nám zistiť nepodarilo.

Natalia Balcerska/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy