Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sulík a konečné riešenie Rómskej otázky
Zdielať na

Sulík a konečné riešenie Rómskej otázky

Richard Sulík našiel riešenie rómskej otázky. Nie je to jej konečné riešenie, ale nepochybne by bolo do istej miery efektívne. Definícia problému je napokon jasná, každý hlupák si to dokáže zrátať v Exceli, alebo aj na prstoch: je Róm, je problém - nie je Róm, nie je problém. Nula Rómov sa rovná nula problémov.

Sulík zatiaľ neplánuje posielať Rómov do plynových komôr, no každému súdnemu človeku podľa neho musí byť jasné, že nie je v poriadku, ak sa ich rodí priveľa. Predbežne by skúsil optimalizovať ich počty prostredníctvom sterilizácie. Povedzme si narovinu, že ani Hermann Göring by v tomto okamihu nedokázal ponúknuť viac. Doba ešte nedozrela.

Oplatí sa zopakovať, že problémom nie je vysoká pôrodnosť Rómov, ale ich sociálny status? Časť z nich žije v príšernej biede, zaostalosti a nevzdelanosti, na úplnom okraji spoločnosti. Presne tam, kam sme ich deväť storočí násilím vytláčali. Ak sa dnes čudujeme, že sú na periférii, hádajte, kto pri tom vyzerá ako idiot...

Iste, už asi dve dekády by sme boli radšej, keby boli Rómovia plne integrovaní. Aj keď teda rozhodne nie v našej bytovke. Niekde inde. V susednom meste, keby sa dalo.

Priemerný obyvateľ tejto krajiny, slušný, pracovitý človek, ktorý vychováva deti, aby sa každému pekne zdravili, ak má vo svojom  susedstve rómsku osadu alebo mestské geto, v skutočnosti netúži po tom, aby sa Rómovia integrovali. Jednoducho len chce, aby neboli. A je mu jedno, akým spôsobom nebudú. Nechce ich mučiť, zabíjať a hádzať do masových hrobov, po tom túži len hŕstka psychopatov. Ale keby si tá hŕstka psychopatov urobila radosť, kým sa slušný slovenský človek nedíva, a zrazu by Rómov nebolo, určite by sa dvakrát nepýtal, kam pomizli.

Sulík vo svojom susedstve žiadnu rómsku osadu ani geto nemá. Býva na dobrej adrese. Rómov už samozrejme videl, lebo veď trebárs takí Cigánski diabli hrávajú aj na Plese v opere, ale osobne proti nim určite nič nemá. Iba akútne potrebuje nejakú politickú tému.

Po výsledku nemeckých volieb vyzerá Sulík ešte menej bystro ako zvyčajne. Aj jeho najskalnejší veriaci tentoraz taktne mlčia. Dostávajú sa do situácie, keď už nebudú môcť s vážnou tvárou ignorovať otázku, či sa chcú udržať v jednom spolku s Nemcami, alebo zostať napospas Rusom. A takto vyhrotená civilizačná otázka má zatiaľ ešte aj v slovenských podmienkach pomerne jasnú prozápadnú odpoveď.

Sulík prejavil mimoriadne chybný úsudok, a nie po prvý raz. Grécko neskrachovalo, migranti nás nezožrali, Marine Le Pen vo Francúzsku prepadla, ani Angelu Merkel nehnal nemecký volič svinským krokom. Tak vodca liberálov siahol po starej dobrej desaťročiami preverenej rómskej otázke. Čo je ďalšou ukážkou spektakulárne chybného politického úsudku.

Sulík sa tlačí tam, kde je už dávno natlačená celá slovenská opozícia. Migranti nedorazili, takže všetci budú chcieť parazitovať na Rómoch. Svetlozelení takto síce môžu nabrať pár voličov, ktorí k nim zbehnú od Smeru, no zároveň ich takto oveľa viac naženú k tmavozelenej konkurencii. Pravoverní fašisti nenúkajú liberálne polovičaté riešenia, ale úplne konečné. Síce takmer nečujne, ale zato presvedčivo.

Sulík, ak chce z Rómov niečo vycicať, bude musieť nabrať odvahu a prihlásiť sa ku Göringovmu odkazu naplno. Alebo aspoň namiesto klinicky nudnej sterilizácie žien ponúknuť kastráciu chlapov. Žeravými kliešťami. Tá je viac sexy. Už mu to môže byť jedno, podľa štandardov západnej civilizácie sa už beztak plne diskvalifikoval.

Súvisiace články