Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nekorektne: Sulík je ako Fico. A rovnako aj skončí
Zdielať na

Nekorektne: Sulík je ako Fico. A rovnako aj skončí

Že politická korektnosť je zbytočné zlo, sa zhodnú obe strany politickej barikády. Jej konca sa dožaduje líder koalície Robert Fico aj vodca opozície Richard Sulík. Táto opatrnícka neochota pomenovať veci pravým menom, aby náhodou niekoho neurazili, už lezie všetkým na nervy. Načase túto hlúpu praktiku opustiť a začať ľuďom ukazovať svet aký je, nie aký ho chce mať establišment.

Krajinu ovláda chlap v kríze stredného veku, po trojitom bypasse a s radkyňou, ktorej najvyššou kvalitou sú silikónové implantáty v prsníkoch. Keď prišiel zo svojej rodnej viesky do veľkého mesta, akým sú Topoľčany, ostatné deti sa mu smiali. Musel to mať ťažké. Deti bývajú kruté. Vtedy si povedal, že im ešte všetkým ukáže.

A ukázal, lebo to zasa nebol hlúpy chlapec, len mal odpornú povahu. Vybavený zväzáckou prísahou a birmovkou sa vybral do veľkého hlavného mesta, vyštudoval právo, dobre sa oženil a ani si nevšimol, že tu bola v 89. nejaká revolúcia, lebo pravdoláskari, predchodcovia dnešných slniečkarov, sa dohodli, že takých ako on vešať nebudú.

Keďže to naozaj nebol hlúpy chlapec, vedel  že títo naivní trubirohovia pri moci dlho nevydržia. Dal sa preto dokopy s ľuďmi, ktorí vedia, ako sa doluje zlato v žumpe. Beztak si nemohol dovoliť byť prieberčivý. Keď vás ženie komplex menejcennosti a všetci vás majú za malého hyperaktívneho šplhúňa, spájate sa s tými, ktorí sa vás neštítia. Pospájal sa teda s takými, ktorí sa fakt neštítili vôbec ničoho.

Aj niektorým z nich napokon ukázal. Nech by sa im akokoľvek hnusil, keď chcú svoj podiel z koristi, musia prejavovať k precedovým erotogénnym zónam prinajmenšom taký vrúcny vzťah, ako tie lepšie z jeho radkýň. Väčšina jeho starých spojencov však zviera jeho genitálie o dosť pevnejšie, ako by mu bolo príjemné a keby sa mykol, zovreli by ešte pevnejšie.

Aj keď sa človek po takom trojitom bypasse cíti lepšie ako pred ním, rozum mu nevyhnutne vraví, že ho môže kedykoľvek klepnúť pepka a permanentný stres túto možnosť každou hodinou posúva bližšie k naplneniu. Lenže mu nedovolia ani len dôstojne odísť. Bábky si nevyberajú, kam ich nakoniec odložia alebo zavesia.

Fico nemá na výber, ale Sulík, ten pchá hlavu do slučky dobrovoľne. Dnes sa už veľmi nezdôrazňuje, že vymýšľal Miklošovu ekonomickú reformu, že držal balónik Ivete Radičovej, ani že ako predseda parlamentu tam zavádzal dress code, ale ak si myslí, že na to ľudia zabudli, je hlúpejší, ako navonok pôsobí.

Sulík hovorí pravdu, keď vyhlasuje, že nie je fašista ani nacista. Naozaj nie je. Nemá žiadne presvedčenie, presne ako Fico. Necháva si robiť prieskumy a hovorí ľuďom, čo chcú počuť, aby ho volili. Presne tak isto, ako to robil Fico. Lebo presne rovnako veľmi chce vládnuť. Presne z tých istých dôvodov.

Jediní autentickí fašisti, ktorí sa za svoju nenávisť nehanbia, sú kotlebovci. Nechcú len vládnuť a nakradnúť, v prvom rade chcú vykynožiť všetkých ľudí, ktorých nenávidia. Keby im v tom nebránila politická korektnosť, rovno by si mohli napísať do volebného programu, že obnovia trest smrti a povešajú všetkých zbohatlíckych zlodejov v hlavnom meste a ich nakradnuté majetky vrátia ľudu.

Fica a Sulíka medzi prvými. Novinári, cigáni, buzeranti a Chazari pôjdu až po nich.