Polojasno
22°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Od pondelka môžete súťažiť v Národnej bločkovej lotérii!
Zdielať na

Od pondelka môžete súťažiť v Národnej bločkovej lotérii!

BRATISLAVA / Vyhrať môžete až 10 000 eur a dokonca aj auto. Na výhru stačí aj jediný bloček. Od pondelka 16. septembra si budú môcť Slováci registrovať pokladničné bloky získané pri svojich nákupoch do Národnej bločkovej lotérie. Prvé žrebovanie sa uskutoční 30. septembra.

Pravidlá

V lotérii sú použiteľné bločky vydané za nákup v obchodoch od 1. septembra, ich hodnota musí byť minimálne jedno euro. Blok nemôže byť starší ako dva mesiace a každý pokladničný doklad je možné do lotérie prihlásiť iba raz.

"Občania by nemali zabudnúť, že v Národnej bločkovej lotérii budú platiť všetky pokladničné bločky, ktoré budú vydané od 1. septembra. Treba si ich odložiť, pretože každý bloček môže byť výherný," pripomenul generálny riaditeľ spoločnosti TIPOS Ladislav Kriška.

Registrácia bločkov

Registrácia bude bezplatná prostredníctvom mobilných aplikácií, cez internet alebo v partnerských obchodných sieťach. Tými sú v súčasnosti ŠEVT a FaxCopy, rokuje sa však aj s ďalšími.

Ďalšou možnosťou registrácie sú zberné miesta Tiposu, kde sa platí manipulačný poplatok 20 centov. Registrovať sa dá aj prostredníctvom zaslania SMS. Autorizačné správy, ktoré zákazníkovi prídu pri registrácii, budú zadarmo, za registračnú SMS zaplatí tipujúci 0,12 eura.

Výhry

Prvé žrebovanie sa uskutoční 30. septembra. Výherné registračné kódy pokladničných dokladov zverejní spoločnosť Tipos 2. októbra 2013. Každých 14 dní tak 10 výhercov získa finančnú výhru v hodnote od 100 do 10 000 eur. Každých 28 dní sa budú žrebovať výhercovia Druhej šance, v ktorej výhrou je osobný automobil. Najdôležitejšie informácie o Národnej bločkovej lotérie nájdete TU.

Slováci podľa Ministerstva financií SR radi súťažia. Všetci teda dúfajú, že daňová lotéria sa ľuďom zapáči. Štát tak chce zabrániť daňovým únikom. Tu je 7 rád, ako postupovať.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy