Skoro jasno
16°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Bezcitný otec! Chlapca (4) vyhnal polonahého do snehu
Zdielať na

Bezcitný otec! Chlapca (4) vyhnal polonahého do snehu

Hovorí sa, že do takého počasia by človek ani psa nevyhnal. Ale sú rodičia, ktorí na mráz vyženú vlastné malé dieťa. A navyše polonahé. Video chlapčeka, ktorého otec nútil iba v spodnej bielizni behať po snehu, pobúrilo verejnosť. Otec však tvrdí, že to robí pre synovo zdravie.

Štvorročnému chlapčekovi sa kruté výchovné metódy zjavne nepáčili. Otec ho však nezahrial, ani keď dieťa začalo plakať. Naopak, ešte pritvrdil. Nútil ho na snehu robiť kliky. Zarážajúce je, že tento drsný prístup k vlastnému dieťatu si čínska rodina nakrútila a zverejnila ho na internete.

Vzápätí sa spustili pobúrené reakcie a obvinenia z týrania detí. Prísny otec ale tvrdí, že jeho syn bol od narodenia chorľavý a po zavedení týchto metód sa jeho stav zlepšil. "Každý deň musí prejsť najmenej tri kilometre. Vždy ho sprchujeme iba studenou vodou," uviedol chlapcov otec He Liesheng. 

Chlapčekovi sa zrejme otcove výchovné metódy a snaha zlepšiť jeho zdravotný stav, nepáčia. Na otázku, či to s ním ocko myslí dobre, odpovedal jednoznačne: "Nie." Rodičia aj napriek kritike neplánujú prísnu výchovu zmeniť. "Chceme dokázať, že napriek politike jedného potomka, nie sú čínske deti rozmaznávané," dodal otec.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy