Zatiahnuté
21°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ohavné! Učiteľ (61) obťažoval deti
Zdielať na

Ohavné! Učiteľ (61) obťažoval deti

Bývalý učiteľ čelí obvineniu, že v uplynulých rokoch obťažoval 23 detí vo veku od šesť do desať rokov. Polícia expedagóga, ktorý údajne deťom dával na tvár šváby a prelepoval im páskou ústa, zatkla v pondelok.

Vyšetrovatelia sa o 61-ročného učiteľa z Los Angeles Marka Berndta začali zaujímať pred viac než rokom potom, čo sa polícii dostali do rúk fotografie, na ktorých boli deti so zaviazanými očami a s ústami prelepenými páskou.

Objímal ich a zakrýval im ústa

Na fotky upozornil pracovník fotoštúdia, kde si Berndt nechal vyvolať filmy. "Podrobnosti tohto prípadu sú drastické," povedal jeden z vyšetrovateľov. Na niektorých fotkách učiteľ deti objíma, na iných im rukou zakrýva ústa.

Podľa polície mal odfotiť žiakov aj s veľkými švábmi na tvári. Na ďalších snímkach sú dievčatá s modrou umelohmotnou lyžičkou, na ktorej je tekutina bledej farby. Úrady sa domnievajú, že ide o Berndtov ejakulát. Podľa detektívov učiteľ deťom tvrdil, že všetko je len hra.

Deti sa nikdy nesťažovali   

Deti sa na správanie svojho učiteľa nikdy nesťažovali. Polícia doporučila, aby podstúpili testy na pohlavne prenosné choroby. Berndt učil na základnej škole v LA viac ako tridsať rokov. Nie je pre to vylúčené, že jeho obetí môže byť oveľa viac. Berndt, bezdetný starý mládenec bol prepustený na kauciu vo výške 2,3 milióna dolárov.

Učiteľ sexoval v kabinete so štrnásťročnou

Škandál zneužívania otriasol aj susednými Čechmi. Na jednej zo škôl mal 30-ročný učiteľ zneužívať 14-ročné dievča. A to priamo v kabinete! Žiačka sa pochválila svojim kamarátkam a tie to oznámili triednej učiteľke. Pozrite si video.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy