Polojasno
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Kanibalizmus v priamom prenose? Moderátori sa ochutnali...
Zdielať na

Kanibalizmus v priamom prenose? Moderátori sa ochutnali...

Znie to neuveriteľne, ale pred televízne kamery sa dostali kanibali! Tentokrát ale nešlo o žiadnu kriminalistickú kauzu. Moderátori obľúbenej televíznej šou ochutnali navzájom svoje mäso.

Nechali si odrezať kúsok mäsa zo zadku a z brucha, aby sa navzájom ochutnali. Sústa ľudského mäsa v holandskej televíznej šou "Morčatá" nepripravovali uletení moderátori. Na to si zavolali profesionálneho kuchára.

Mäso z brucha a zo zadku

Jeden z moderátorov chuť prirovnal k steaku. Obaja sa však zhodli na tom, že viac sa z nich kanibali nestanú. "Už to nikdy viac neurobím. Z jednoduchécho dôvodu. Nevzdám sa už ani kúska svojho tela," povedal jeden z moderátorov.

Bolo to legálne?

26-roční šoumeni, pred štúdiovým varením, museli pod chirurgický nôž. Pri nenáročnom zákroku im odstránili z vybraných partií kúsky živých svalov. Valerio sa vzdal mäsa zo zadku, Zenovi sústa vydoloval chirurg z brucha. Ich zvrátenú šou diváci sledovali so zatajeným dychom.

Mnohí absurdnú večeru odsúdili, moderátori sa ale právnych následkov obávať nemusia. "Kanibalizmus je legálny. Mimo zákon sa dostáva vtedy, keď je spojený s ubližovaním a porušovaním mravnosti," potvrdil právnik Gerarg Spong.

Moderátor Valerio Zeno_ochutnáva mäso

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy