Jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Zabil a zjedol vlastnú matku!
Zdielať na
Zahraničie

Zabil a zjedol vlastnú matku!

Zdroj: archív

Rodinu mesiac klamal, že žena je v nemocnici

Keď 55-ročnej Ľube 11. januára prišla penzia, synovi, ktorý vyšiel z väzenia a bol bez peňazí, z nej nechcela dať na alkohol.

Dvadsaťsedemročný Sergej Gavrilov jej podľa policajných spisov v zlosti hodil do hlavy tehlu a následne ju uškrtil. Telo odvliekol na balkón a prikryl handrami.

Keď sa rodina na nezvestnú vypytovala, Sergej ich upokojoval slovami, že matka leží v nemocnici. Po obvolaní hospitalizačných zariadení však príbuzní ženu nikde nenašli. Našiel ju až muž zákona, ktorý do bytu prišiel vyšetriť krádež mobilného telefónu spáchanú pravdepodobne Sergejom, 4-krát trestaným recidivistom. Pozostatky nebohej objavil vďaka mínusovým teplotám dobre zakonzervované na balkóne!

Gavrilov totiž penziu svojej obete minul v priebehu niekoľkých dní na pijatiku a hráčske automaty a o dva týždne už nemal čo jesť. Tak sa rozhodol pre neuveriteľný počin. Kanibalizmus na matke vykonával až do príchodu policajta. Vyšetrovateľom však prezradil: "Mäso mi nechutilo. Bolo príliš mastné."

Podľa ruských zákonov za podobný čin vraždy hrozí obžalovanému 15 rokov väzenia. Avšak jeho priznanie mu trest zníži. Obžaloba ho uznala vinným aj z kanibalizmu, ale súd rozhodol, že ho k tomu dohnal prostý hlad, a preto za kanibalizmus stíhaný nebude.

Informácie priniesol internetový denník pravda.ru

Zdielať na

Najčítanejšie správy