Oblačno
20°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Kocúr zdedil rozprávkové bohatstvo: 10 miliónov eur a vilu!
Zdielať na

Kocúr zdedil rozprávkové bohatstvo: 10 miliónov eur a vilu!

Z takéhoto bohatstva by sa človeku hlava zakrútila. No čo kocúr Tommasso? Ten totiž po svojej majiteľke milionárke zdedil nielen peniaze, ale aj vilu, luxusné apartmány v Miláne a Ríme a niekoľko pozemkov v južnom Taliansku! Mačka sa má ako prasa v žite...

Čierny kocúr Tommasso mal obrovské šťastie, keď ho ešte ako mačiatko našla opustená žena z Ríma na ulici a ujala sa ho. Napokon sa doňho úplne zbláznila. 94-ročná starenka Maria Assuntová však nevedela, čo s kocúrikom, keď sa pominie. Tak ešte v roku 2009 spísala záveť... A teraz je jeho obsah vonku!

O kocúra (a peniaze) sa stará zdravotná sestra

Kocúrovi totiž odkázala všetko svoje imanie. A to nie je až také malé... Najskôr však právnikom prikázala peniaze dať asociácii venujúcej sa starostlivosti o zvieratá, ktorá by sa o Tommassa starala. Lenže žiadna nezodpovedala starenkiným požiadavkám a nárokom.

Vo svojom živote mala len jednu osobu, ktorá sa stala vhodnou kandidátkou. Jej zdravotná sestra Stefania. V posledných rokoch Mariinho života sa totiž o ňu príkladne starala a kocúra si rovnako obľúbila.

O ničom vraj nevedela...

"Sľúbila som, že sa po jej smrti budem o kocúra starať. Chcela mať istotu, že sa Tommassovi dostane veľa lásky. Nikdy som ale netušila, že je taká bohatá. Bola diskrétna a mlčanlivá," reagovala zdravotná sestra. "Evidentne jeho majiteľka nemala dobrých susedov, keď si dedičstvo zaslúžil kocúr," komentovali ľudia na ulici.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy