Oblačno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
VIDEO: Chladnokrvne zrazil motorkára, ani sa neobzrel
Zdielať na

VIDEO: Chladnokrvne zrazil motorkára, ani sa neobzrel

Indické diaľnice rozhodne nepatria k tým najbezpečnejším. Dokazuje to i záznam z bezpečnostnej kamery z mesta Bengalúru, ktorý zvrejenila miestna polícia na sociálnej sieti.

Kamera na jednom z hlavných dopravných uzlov mesta zachytila mimoriadne desivú nehodu. 35-ročný motorkár Veeru Paksha Nayak čakal v odstavnom pruhu medzi dvomi smermi štvorprúdovej diaľnice, aby mohol bezpečne prejsť na druhú stranu. Vtom sa na neho vyrútilo biele auto, ktoré ho zachytilo a odhodilo o niekoľko metrov ďalej.

Motorkár mal šťastie v nešťastí

Nayak zostal ležať na zemi a nestačil sa za odchádzajúcim autom ani obzrieť. Na pomoc mu okamžite pribehli okoloidúci. Motorkár sa akoby zázrakom vážnejšie nezranil.

Polícia začala okamžite konať

Miestna polícia nelenila a záznam z kamery ihneď umiestnila na sociálnu sieť s prosbou o pomoc. Na video už reagovali tisíce ľudí, ktorí sa snažia páchateľa taktiež vypátrať. "Ľudia sa môžu zapojiť do pátrania tak, že pokiaľ ich sused vlastní biele Maruti 800, požiadajú políciu, aby mu skontrolovala predný nárazník," napísal jeden z užívateľov.

Nebezpečná zrážka_motorkár a auto_India

facebook.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy