Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Kaddáfího otrokyňa: Vodca znásilňoval modelky, aj chlapcov!
Zdielať na

Kaddáfího otrokyňa: Vodca znásilňoval modelky, aj chlapcov!

Safíja prežila peklo! Už zosnulý líbyjský vodca Muammar Kaddáfí ju údajne sexuálne zneužíval celých 5 rokov. A vraj nebola jediná. V jeho posteli nedobrovoľne končili aj modelky a mladí chlapci. So svojimi pocitmi sa zdôverila francúzskemu denníku Le Monde.

Z mladých Líbyjčanov si Kaddáfí vraj robil sexuálnych otrokov. Dnes už 22-ročná Safíja bývala na izbe z dievčaťom z Benghází, ktoré tiež muselo byť plukovníkovi nablízku, keď "mal chuť." Vraj to často robieval aj s modelkami a mladými chlapcami.

"Zničil mi život. Cítim sa akoby som mala 40. Chcela by som, aby nebol mŕtvy a pykal za svoje zločiny," hovorí zneužívaná mladá žena, ktorá ušla z paláca v Báb al-Azízíja v roku 2009. Do Líbye sa mala vrátiť až teraz, po revolúcii.

Safíja sa so svojimi rodičmi presťahovala do Syrty, ktorá bola Kaddáfího domovským mestom, keď jej bolo 9. V 15-tich ju vybrali, aby plukovníkovi na jednej z jeho návštev podala kvety. Považovala to za česť. 

Na ďalší deň si po Safíju prišli tri príslušníčky Kaddáfího stráže a mladú dievčinu vzali k nemu do stanu. Tam jej povedal, že odteraz bude viesť prepychový život a že sa stane jeho milenkou. Tak sa aj stalo. Bola u neho 5 rokov.

Celá Lýbia oslavovala, keď zomrel plukovník Kaddáfí. Neskôr jeho vystavili a pochovali ho na neznámom mieste.

Muammar Kaddáfí_profil plukovníka

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy