Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
SuperVáclav? Omyl! Bol to len šikovný reklamný ťah
Zdielať na

SuperVáclav? Omyl! Bol to len šikovný reklamný ťah

V očiach mnohých bol hrdinom! Preslávil sa tým, že natieral ľudí extrementmi ich štvornohých miláčikov či na neposlušných fajčiarov lial vodu. Teraz je všetkým nádejám koniec. Praha stratila SuperVáclava.

SuperVáclav nie je žiadny superhrdina typu Batman, Spiderman či Superman, ktorý by upozorňoval na prehrešky spoločnosti. Všetci si to mysleli, no žiaden reálny dôkaz neexistoval. Teraz však prišla zmena...

Bol to len šikovný reklamný ťah

"Za týmto projektom stojí spoločnosť Active 24 so svojím produktom Superstránka. SuperVáclava sme vytvorili s cieľom poukázať na to, akým silným nástrojom internet dokáže byť a ako rýchlo dokáže z neznámeho človeka vytvoriť známu osobnosť," povedal internetovej stránke novinky.cz Jan Jelínek z kreatívneho štúdia Loosers Prague.

Pochybnosti boli už od začiatku

Pochybnosti o pravosti superhrdinu rozvírili internetové diskusie hneď od začiatku. Je totiž zrejmé, že Václavovi niekto pomáhal. "Jeho aktivity neboli žiaden fake. Mal za sebou tím, čo neskôr aj vyšlo najavo," doplnil Jelínek.

Superváclavovi vraj nehrozí ani obvinenie z poškodzovania cudzej veci či z napadutia. Všetko je totiž zaznamenané a prediskutované s právnikmi. Viac sa dozviete s rozhovore vo videu.

supervaclav.blogspot.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy