Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
VIDEO: Fantóm psíčkarov. Hriešnikov natiera h*vnami!
Zdielať na

VIDEO: Fantóm psíčkarov. Hriešnikov natiera h*vnami!

Väčšina z nás na to už neraz hromžila. Vkročíte na sídlisku na trávnik, topánka sa zaborí do čohosi mäkkého a - nie je to blato... Vaša noha zablúdila do suveníru, ktorý tam zanechal nedisciplinovaný psíčkar. A keď nie vaša, tak nohy vašich detí naháňajúcich napríklad loptu...

Užívateľ videoserveru Youtube Superváclav teraz vyrukoval v Česku do boja proti majiteľom psov, ktorí nedodržiavajú pravidlá. Ktorým je zaťažko vziať si so sebou papierové vrecko a výkaly svojho miláčika spod nôh spoluobčanov odpratať.

Na hlavu si primontoval kameru a vydal sa na lov. Vyslovene si počkal na psíčkara, ktorý po svojom psovi neurobil poriadok, výkaly uchopil do ruky v rukavici a majiteľovi psa ich rozotrel po košeli!

"Dnes si už piaty," znie v úvode krátkeho videa, ktoré za prvé štyri dni nazbieralo na internete skoro 40 tisíc vzhliadnutí. Aj s dodatkom: "Teraz si to zober domov, vole!" Pomer tých, ktorým sa páči a tých, ktorí ho zavrhli, je jedna k desiatim. Je však pravda, že väčšinu času na videu zaberá trhaný záber bleskového úteku.

Fantóm psíčkarov by mal čo robiť aj u nás...

V prípade videa je zrejmé, že jeho autorovi šlo o zábavu a provokáciu. Rozporuplné reakcie vždy, keď sa tento problém dostane na program dňa, ale dokazujú, že neupratané psie exkrementy trápia mnoho ľudí.

Isté je, že fantóm psíčkarov by si do sýtosti prišiel na svoje napríklad aj v bratislavskej Petržalke...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy