Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
ROZHOVOR: Prečo natieram ľudí h*vnami? Lebo...
Zdielať na

ROZHOVOR: Prečo natieram ľudí h*vnami? Lebo...

Už aj v našich končinách sa pohybuje hrdina typu Batman, Spiderman alebo Superman. Tento však obhajuje ukrivdených naozaj svojským a nefilmovým spôsobom. Psíčkarom natiera na chrbát exkrementy ich miláčikov a fajčiarom vylieva na hlavu vodu na miestach, kde je fajčenie zakázané! Nebojí sa tento maskovaný muž nepriateľov?

Nebojím sa, mám za sebou džudistov

"Nie, nebojím sa. V súčasnosti sa mi ozval jeden džudistický klub, vraj mi veľmi fandí a keď bude treba, tak ma ochráni. Som pokojný," hovorí sebaisto superhrdina menom Superváclav. Ten sa totiž nebojí poukazovať takýmto útočným spôsobom na naše neresti, ktoré sú dokonca v rozpore s vyhláškami či zákonom.

Zabudli ste na "koláčiky"? Tak vám ich natriem na...

A tak sa stalo, že istým psíčkarom, ktorí zabudli upratať po svojich psích miláčikoch, rozotrel "koláčky" na telo. Alebo fajčiarom na verejných priestranstvách - autobusových zastávkach - vylial priamo na hlavu a pred všetkými okolostojacimi vedro vody.

Dôležitá je samotná diskusia

Má už aj svoju stránku a na nej pozitívne aj negatívne ohlasy. Superhrdinovi je však jasné, o čo mu ide. "Je dobré, že vznikla akási debata... Som rád, že to vzbudilo ohlas. Ide predsa o veci, ktoré ma trápia a ktoré trápia aj ďalších ľudí," hovorí. A napokon čo ďalšie chystá? Dozviete sa v rozhovore...

supervaclav.blogspot.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy