Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hazardér: Skočil za žralokom. Ten ho pripravil o nohy!
Zdielať na

Hazardér: Skočil za žralokom. Ten ho pripravil o nohy!

"Ak ma ten žralok zabije, bude to moja vina," povedal pred svojím hazardérskym počínaním 24-ročný Brit Michael Cohen. A chvíľu na to skočil do mora, hoci vedel, že pri brehu operuje veľký biely žralok. Ten ho pripravil o obe nohy a Brit teraz bojuje o život!

Žralok zaútočil na hazardujúceho Brita na mieste zvanom Fish Hoek v juhoafrickom Kapskom meste. Muž údajne úplne ignoroval značky, ktoré zakazovali plávanie v mori, keďže sa v oblasti pohyboval žralok. Zachránil ho človek, ktorý sledoval drastické divadlo z pláže.

Brit bol v tom čase vo vlnách mora ako jediný. Teda, okrem žraloka... Vážne zraneného muža priamo na mieste stabilizovali záchranári a vzápätí ho letecky prepravili do nemocnice, kde momentálne bojuje o život.

Z posledných slov 24-ročného Michaela Cohena behá mráz po chrbte. "Ak ma ten žralok zabije, viňte z toho mňa, nie jeho," povedal Brit človeku, ktorý s ním bol na pláži.

Viala vlajka so žralokom, trúbila siréna...

Muž vliezol do vody v čase, keď bola pláž uzatvorená a na stožiari jasne viala vlajka s vyobrazením žraloka. Ľudia zazreli veľkého bieleho žraloka asi 90 minút pred útokom a pláž okamžite uzatvorili. Okrem vlajky varovala plavcov pred nebezpečenstvom aj siréna.

Útok_žralok_vlajka

reuters

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy