Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Brutálna vražda v Brne! Spisovateľku dobodali na smrť
Zdielať na

Brutálna vražda v Brne! Spisovateľku dobodali na smrť

Zdroj: ISIFA

V Čechách ju poznajú ako autorku populárnych ženských románov. Simonu Monyovú však našli vo svojom byte v Brne v noci zo stredy na štvrtok dobodanú na smrť. Podozrivým je práve jej manžel, ktorý ju mal podľa jej SMS správ posledné roky len biť a znásilňovať dokonca aj pred deťmi! Informoval o tom portál novinky.cz.

Simona Monyová vydala za posledných 20 rokov desiatky románov. Podľa novinky.cz to však v živote nemala ľahké. Svojmu najbližšiemu priateľovi, spisovateľovi Richardovi Sacherovi sa totiž zdôverila, že trpí psychickými problémami práve pre konflikty s manželom.

"Simona sa mi zverila, že ju manžel jedenásť rokov bil a znásilňoval. Vyhrážal sa jej opakovane smrťou. Určite ju zavraždil on," vyhlásil. "Simona ma niekoľkokrát informovala o hrôzach, ktoré sa u nich doma diali. Muž ju mal tiež znásilniť dokonca pred najmladším synom."

Monyová zomrela po bodných ranách. Jej manžel takisto skončil v nemocnici so zraneniami, hovorkyňa juhomoravskej polície Petra Vedrová však bližšie informácie neposkytla. Viac si k prípadu môžete prečítať TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy