Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
OTVORENÁ SPOVEĎ: Moju mamu zabil anjel smrti!
Zdielať na

OTVORENÁ SPOVEĎ: Moju mamu zabil anjel smrti!

Prinášame vám rozhovor so synom Zdenky, ktorú mohol zavraždiť sanitár nazývaný aj anjel smrti. Mladík sa tri roky po smrti svojej matky dozvedel, že aj ona mohla byť obeťou 29-ročného Jaroslava. Chlapec svoju matku zbožňoval a po tejto správe je v totálnom šoku...

Lukáš má na oboch rodičov, ktorých stratil v priebehu piatich mesiacov, len tie najkrajšie spomienky. S ich smrťou sa ťažko vyrovnával.

Mama, ktorá zomrela pred tromi rokmi, sa v nemocnici ocitla po vážnej havárii. Lukášove rany z jej smrti sa teraz opäť otvorili. Len pred pár dňami sa totiž dozvedel, že aj ju mohol zavraždiť sanitár Jaroslav. Zdenkina vôľa žiť bola podľa jeho slov veľká.

Lukáš chodil za matkou pripútanou k lôžku takmer každý deň. Dokonca si spomína aj na jej údajného vraha. "Bol nenápadný a pripadal mi dosť slušný," tvrdí syn zosnulej Zdenky. To, že jej na druhý svet mohol pomôcť sanitár, si nedokáže ani predstaviť. S napätím tak čaká na výsledky pitvy. Tá by mala potvrdiť alebo vyvrátiť, to či bola Zdenka ďalšou obeťou Jaroslava.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy