Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Anjel smrti Jaroslav (29) mohol zavraždiť až 44 ľudí!
Zdielať na

Anjel smrti Jaroslav (29) mohol zavraždiť až 44 ľudí!

Mladý sanitár v bratislavskej univerzitnej nemocnici počas júna zabil vpichnutím lieku 63-ročnú pacientku. Neskôr sa k činu priznal svojej kamarátke a údajne sa pochválil, že podobne zabíjal pacientov aj v trenčianskej nemocnici. Tam vraj mohol zabiť viac ako 44 ľudí.

Policajti preto začali s exhumáciou možných obetí. Na cintorín v Starej Turej prišli pred siedmou ráno, aby sa dostali k telu ďalšej možnej obete. Priestor uzavreli a k hrobu sa nikto nemohol priblížiť. Podľa našich informácii exhumovali pani Zdenku.

V roku 2008 ju hospitalizovali v trenčianskej nemocnici. V tom čase tam pracoval aj Jaroslav. Ten 10. júna pichol 63-ročnej dôchodkyni v nemocnici na bratislavských Kramároch liek na zníženie tlaku a žena zomrela. Nie je vylúčené, že podobným spôsobom usmrtil aj Zdenku. 

To, že pacientov zabíjal aj v trenčianskej nemocnici prezradil svojej známej. Polícia okamžite začala preverovať všetky úmrtia a tých je údajne viac ako 44. Ak experti v Zdenkinom tele hľadanú látku nájdu, budú sa musieť vykopať všetky telá a to môže trvať najmenej jeden rok.

tv joj/pluskari.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie správy