Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
EXKLUZÍVNY ROZHOVOR: Táto žena odhalila vraždiaceho zdravotníka!
Zdielať na

EXKLUZÍVNY ROZHOVOR: Táto žena odhalila vraždiaceho zdravotníka!

Televízii JOJ sa podarilo nakrútiť rozhovor s kľúčovým svedkom k prípadu samozvaného anjela smrti z bratislavskej nemocnice. Pred našu kameru sa postavila žena, ktorej sa údajný vrah nevládnych a starých ľudí priznal. Zabíjal podaním lieku na rapídne zníženie tlaku.

Nenápadná žena s dlhými tmavými vlasmi sa volá Jana. To ona počula priamo z úst Jaroslava Dobiáša, podľa polície vraha bezbrannej pacientky, slová potvrdzujúce jeho najťažší zločin. Zastihli sme ju len pár metrov od nemocnice, kde 29-ročný muž svojvoľne ukončil život ťažko chorej žene, ktorú pri živote udržiavali prístroje prenamentná snaha lekárov.

Podľa našich informácií Jaroslav bol zdravotným bratom a preto sa po oddelení Kliniky anesteziológie a intenzívnej medicíny na bratislavských Kramároch mohol pokojne pohybovať, keďže mal pacientku priamo na starosti. Preto si nikto nemusel všimnúť, že do infúzie pridal ebrantil, ktorým pacientke zrejme spôsobil smrť. Žene už predtým nebola pri vedomí a bola v akútnom stave.

Jane síce nebolo veľmi do reči, čo-to nám však povedala. Práve ona je kľúčový svedok a žena, ktorá pravdepodobne zabránila ďaším vraždám na tomto oddelení. Tým, že polícii prezradila tajomstvo muža, nepochybne urobila dobrú vec. Nemocnica totiž netušila vôbec nič.

Nebyť tejto ženy, Jaro mohol zabíjať pokojne ďalej. Teraz má štátom prideleného obhajcu a vyšetrovatelia zisťujú, či ešte niekoho, okrem už zavreždenej bezbrannej pacientky, v minulosti mohol taktiež pripraviť o život.  V nemocnici na bratislaských Kramároch robil dva roky. Na oddelení intenzívnej medicíny pracoval presne desať dní.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy