Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Bývalý policajt ide za mreže! Prikázal zabiť 1 500 ľudí
Zdielať na

Bývalý policajt ide za mreže! Prikázal zabiť 1 500 ľudí

Nie je nič horšie ako keď sa dá trénovaný policajt na zlé chodníčky. Platí to aj v prípade masového vraha, ktorý má na svedomí približne 1 500 životov. Jeho kolegovia ho však chytili. A kapitálny úlovok postavia pred spravodlivosť. Muža známeho pod prezývkou El Diego zlákali do svojich radov drogové kartely.

Bývalý strážca zákona mal so svojimi posluhovačmi na starosti výber výpalného a postupne sa svojimi zverskými činmi v mexickom pohraničnom meste Ciudad Juárez prepracoval k obávaným členom podsvetia.

Keď ho strážcovia zákona v piatok dolapili spolu s jeho osobným strážcom pochválil sa, že na onen svet poslal približne 1 500 ľudí. Jose Antonio Acosta Hernandez obete nevraždil sám, hoci fyzické likvidácie konkurencie osobne riadil.

Za dolapenie El Diega bola vyhlásená odmena 15 miliónov pesos. A zrejme bude vyhlásená aj ďalšia. Polícia sa totiž priznala, že 27. júla im z väzenia ušiel najobávanejších drogový priekupník Hector Guajardo Hernandez. Obetí protidrogovej vojny, ktorú prezident Felipe Calderon vyhlásil pri nástupe do funkcie v roku 2006, je už viac ako 40 000

El Diego - policajt, ktorý má na svedomí 1500 ľudí... Mexiko

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy