Skoro jasno
22°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Krutá matka! Zo synčeka si škaredo vystrelila
Zdielať na

Krutá matka! Zo synčeka si škaredo vystrelila

Bol to veľmi zlý vtip a zakiaľ sa celá rodina malého chlapca veľmi dobre bavila a smiala, chlapec plakal. Na jeho tvári sa odrážalo sklamanie a bolesť. Matka mu totiž pod stromček dala krabicu od vytúženého Xboxu, no dovnútra vložila oblečenie. Xbox nedostal. VIDEO vyvolalo hnev a zlosť po celom svete.

"Jonathan, potrebuješ zimné oblečenie. Čo si si myslel? Nemôžeme si Xbox dovoliť. Tak sa pozri do kamery a plač," povedal chlapcovi jeho starší brat. Video zverejnil na YouTube na Vianoce v roku 2007, no ešte teraz krutosť matky a brata ľudia nahnevane komentujú. Dokonca bola pod videom zakázaná diskusia a brat sľuboval, že zverejní nové video, kde bude vidno, že chlapec Xbox dostal.

Podľa informácií dailymail.co.uk však chlapček svoj vysnívaný Xbox nedostal a brat mal podľa istej rodiny klamať. V diskusiách Jonathanovi rozhorčení ľudia sľubujú poslať svoje playstation... "Ľudia, ja keď si vždy pozriem toto video, je mi do plaču. Kde žije tento chlapec? Ak chce, pošlem mu svoje playstation 3, aj tak ho nepoužívam," napísal ešte minulý týždeň jeden z užívateľov YouTube.

b.t.k.-queen/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy