Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zažite nórske fjordy naživo! Plavba minúta po minúte...
Zdielať na

Zažite nórske fjordy naživo! Plavba minúta po minúte...

Cestovatelia z celého sveta sa zhodujú v tom, že plavba po nórskych fjordoch je najkrajšiou oceánskou trasou našej planéty. A pokiaľ neviete, akú prírodnú nádheru fjordy poskytujú, môžete sa im sprostredkovane prizrieť.

134 hodín neprerušovane zachytávali kamery na nórskej oceánskej lodi Nordnorge a online ich vysielali internetom a televíziou pre divákov z celého sveta!

A Nórsko dobre urobilo. Vysielanie cez stránku nrk.no a nórsky televízny kanál NRK2 si len cez víkend pozrelo neuveriteľných 2,5 milióna divákov, čo je asi polovica nórskej populácie! 5,5 dňa, dokopy 134 hodín vkuse mohli sledovať cez viaceré kamery, čo sa deje na lodi Nordnorge, kade prechádza, čo vidia cestujúci, aké je počasie a samozrejme - nádheru nórskych fjordov.

Loď vyplávala z juhozápadného prístavu v Bergene vo štvrtok večer, plaví sa pozdĺž fjordov na pobreží Nórska smerom na sever, kde by mala skončiť v severovýchodnom Kirkenes.

Celú plavbu online si môžete pozrieť TU

Obrovský záujem verejnosti sa prejavil aj vo viac ako 13-percentnom raste hodnôt akcií spoločnosti Hurtigruten, ktorá loď Nordnorge prevádzkuje.

nrkbeta.no

Súvisiace články

Najčítanejšie správy