Polojasno, dažďové prehánky
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
VIDEO: Medvedev sa odviazal, vyvádzal na parkete...
Zdielať na
Zahraničie

VIDEO: Medvedev sa odviazal, vyvádzal na parkete...

Po Václavovi Klausovi, ktorý počas tlačovky kradol pero, sa na povrch predralo ďalšie úsmevné video s hlavou štátu. Na záberoch tentoraz vyvádza ruský prezident Dmitrij Medvedev. Ten si to namieril medzi exspolužiakov a netradične sa odviazal...

Video sa na internete objavilo len pred dvomi dňami, no zábery pochádzajú z minuloročného triedneho stretnutia. Ruský prezident si na žúre spolužiakov poriadne vyhodil z kopýtka. Najskôr iba na parkete vtipkoval, zrazu ale nabral odvahu a oblečený v luxusnom šedom obleku všetkým predviedol svoj zvláštny energický tanec.

Paradoxné je, že v tej chvíli do nôty hral šéfovi Kremľa hit britskej speváčky Estelle s názvom American Boy. Hlava Ruska však počas párty na dlhoročne napäté rusko-americké vzťahy nemyslela a na parkete si to poriadne užívala.

Dmitrij Medvedev (45) však priznal, že jeho pohyby už nie sú bohviečo a patria k jeho súčasnému otcovskému veku. Ruský prezident už dokonca stihol na svoj tanec na sociálnej sieti Twitter zareagovať a vtipnému videu pridelil až dvoch smajlíkov.

SITA/AP/Vladimir Rodionov

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy