Zatiahnuté
17°
Bratislava
Galina
3.5.2024
tvojenoviny: FBI hovorí o havárii mimozemšťanov
Zdielať na

tvojenoviny: FBI hovorí o havárii mimozemšťanov

OD ČITATEĽA FRANTIŠKA HAFINCA / V tzv. X-súboroch, ktoré vedia americká spravodajská služba FBI sa objavili senzačné informácie. Dokumenty pojednávajú o lietajúcich tanieroch, ktoré dopadli na Zem...

Prísne tajné poznámky, potvrdzujú konšpiračnu teóriu, že mimozemšťania havarovali v americkom mesto Roswell skôr, ako boli poslaní do známej leteckej základne Area 51 v USA.

"V troch havarovaných lodiach boli telá mimozemšťanov, ktorí boli vysokí 90 cm," povedal zvláštny agent v roku 1950. Vesmírne lode mali mať kruhový tvar so zvýšeným centrom. Jeho priemer meral približne 15 metrov.

Každá z lodí bola obsadená tromi mimozemšťanmi s telami podobnými ľudským. Oblečené mali kovové tkaniny s veľmi jemnou textúrou. "Subjekty boli pripútané podobným spôsobom ako skúšobní piloti vo vysokorýchlostných lietadlách," povedal vyšetrovateľ, ktorého meno bolo zatmavené.

Technické problémy lietajúcemu tanieru a jeho následnú haváriu mal vyvolať radar v Roswelle. Podľa bývalého šéfa FBI vo Washingtone vysoko výkonný radar mohol narušiť kontrolný mechanizmus vesmírnych lodí. V nedeľu večer britský expert na UFO Nick Pope, ktorý vyšetroval hrozby zo vzduchu pre ministerstvo obrany priznal: "Tento dokument by mohol byť pádny dôkaz, ktorý dokazuje, že UFO je skutočné."

allnewsweb.com/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy