Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Veštica Vanga: Napĺňa sa jej proroctvo?
Zdielať na

Veštica Vanga: Napĺňa sa jej proroctvo?

Zdroj: isifa/ ilustračné

Pre nedávny útok Severnej Kórey sa mnohí zľakli, že sa naplní proroctvo veštice Vangy. Podľa nej nás čaká tretia svetová vojna. Po nej má vyhynúť fauna a flóra, Európu majú postupne ovládnuť moslimovia. Napokon sa ľudstvo má dostať na Venušu a klonovanie patriť medzi bežné liečebné metódy. Má Vanga pravdu?

Vangelia Gustherová zvaná Vanga bola už od mala považovaná za zvláštnu. Prežila celý život v Bulharsku, tu tiež v roku 1996 zomrela. Stala sa stredobodom záujmu obyčajných ľudí, ale tiež niektorých komunistických štátnikov. Chodili si k nej dať vyveštiť.

Podľa jej proroctva by mala byť od novembra 2010 do októbra 2014 tretia svetová vojna. Majú sa v nej používať jadrové a chemické zbrane. Dôsledkom tejto vojny vyhynú zvieratá a rastliny na Severnej pologuli a väčšina ľudí bude trpieť rakovinou kože.

Európa ostane prázdna, neskôr ju osídlia moslimovia. Len Veľká Británia bude odčlenená a pridruží k sebe Južnú aj Severnú Ameriku, Nový Zéland, Japonsko a Indočínsky poloostrov. Na Zemi sa vrátime k vláde komunizmu.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy