Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ďalšie Vangine proroctvá: Takto má vyzerať svet
Zdielať na

Ďalšie Vangine proroctvá: Takto má vyzerať svet

Zdroj: noviny.sk/ isifa

V poslednej dobe sa opäť diskutuje o proroctvách veštice Vangy. Po obnovenom konflikte medzi Severnou a Južnou Kóreou sa mnohí zľakli. Veštica totiž predpovedala, že november 2010 bude začiatkom tretej svetovej vojny. Majú sa v nej používať jadrové zbrane. Také, ktorými Kórea v novembri zaútočila. Prinášame vám ďalšie Vangine proroctvá.

Vanga spôsobila počas svojho života v Bulharsku rozruch. Pred jej domom čakali ľudia v rade aj niekoľko dní, aby im prezradila čo ich čaká. Predpovedala budúcnosť nielen jednotlivcom, ale aj celej Zemi.

Svetovou veľmocou sa má stať Čína. Rozvojové krajiny ovládnu vykorisťovatelia. V roku 2023 nastane zmena v zemskej obežnej dráhe. Prelomový bude rok 2028. Má byť vytvorený nový zdroj energie. Hlad po vojne ľudia postupne prekonajú a vesmírna loď s ľudskou posádkou pocestuje na Venušu.

V roku 2033 sa začne topiť polárny ľad a hladiny oceánu začnú prudko stúpať. O 27 rokov však príde prudké ochladenie. Spôsobí ho útok Spojených štátov na moslimský Rím. Klíma bude slúžiť ako nový druh zbrane. 

Koncom 21. storočia by sa príroda mala znovu obnoviť. Ľudstvo však bude sužovať nová choroba - starnutie za pár sekúnd.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy