Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
VIDEO: Ožratá Christina Aquilera nevedela čo robí...
Zdielať na

VIDEO: Ožratá Christina Aquilera nevedela čo robí...

Väčšina hviezd si najskôr užije búrlivú mladosť, a keď sa usadia, zvyknú sa upokojiť. Christina Aquilera to zobrala z opačnej strany. Najskôr na sebe tvrdo pracovala, potom sa vydala, porodila syna a teraz ju zatkli na mol opitú v aute jej nového priateľa.

Speváčka mala povesť starostlivej matky a milujúcej manželky. O to viac šokovalo fanúšikov jej rozhodnutie po piatich rokoch manželstva požiadať partnera o rozvod. Krátko na to sa zoznámila s novým mužom a začala si užívať.

Syna necháva otcovi a ona chodí na večierky. Na tom poslednom to ale prehnala. Obaja sa opili a pod parou sadli do auta.

Aquilera bola v takom stave, že nedokázala partnerovi zabrániť, aby šoféroval. Podarenú dvojicu nadránom zatkli policajti.

Keď Aguilera za mrežami vytriezvela, pustili ju na kauciu 250 dolárov. Stíhať ju nebudú. Jej partner Mathew Ratler pobudol vo väzbe o niečo dlhšie.

Mathew mohol odísť až po zaplatení 5 tisícovej kaucie. Ihneď po prekročení prahu si opäť sadol zavolant.

Zisťovaním zostatkového alkoholu sa už policajti nezaoberali. Za šoférovanie pod vplyvom alkoholu sa však bude zodpovedať pred súdom.

Christina Aquilera, speváčka, namaľovaná

isifa.com

Christina Aquilera, zozadu, prechádza sa

isifa.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy