Oblačno
12°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Ďalší chorý incest: S dcérou splodil 6 detí. A to nie je všetko...
Zdielať na
Zahraničie

Ďalší chorý incest: S dcérou splodil 6 detí. A to nie je všetko...

Zdroj: rebeccaburns/ilustračné

Polícia chytila ďalšie monštrum, ktoré niekoľko rokov zneužívalo svoju dcéru. 60-ročný Argentínčan stihol so svojou dcérou v priebehu posledných 20 rokov splodiť až šesť detí.

Argentínska štatistika šokujúcich prípadov dlhodobého incestu sa rozrástla o ďalší prípad. Len 34-ročná žena sa dlhé roky podriaďovala svojmu otcovi, ktorý ju pod fyzickým nátlakom znásilňoval už od 14 rokov. Dcéra splodila svojmu otcovi až šesť detí, pričom počas 20-ročného obdobia až trikrát potratila.

Polícia sa o prípade dozvedala až po tom, čo sa týraná žena rozhodla oznámiť zneužitie ich spoločnej dcéry, s ktorou chcel muž splodiť ďalšie dieťa.

Argentínska verejnosť bola predbežne naposledy konfrontovaná s podobným prípadom v máji 2009, keď v provincii Mendoza zadržali otca, ktorý s vlastnou dcérou splodil sedem detí.

Oba spomínané prípady z latinskoamerickej krajiny nápadne pripomínajú kauzu Rakúšana Josefa Fritzla, ktorý zadržiaval a sexuálne zneužíval vlastnú dcéru po 24 rokov a splodil s ňou sedem detí. Toto monštrum z Amstettenu odsúdili vlani na doživotný trest.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy