Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Záhadný balíček: Jeho obsah musela vysvetľovať
Zdielať na

Záhadný balíček: Jeho obsah musela vysvetľovať

Zdroj: Creative Tools

MOSKVA / Ruské sociálne siete zažili v pondelok, 22.mája, rozruch po tom, čo ruská propagandistka Margita Simonjanová dostala neznámy balíček z Honkongu. Zásielka vyvolala obavy, ale skončila s trápnym vysvetlením.

Portál iDnes.cz informuje o tom, že ruská štátna propagandistka najskôr tvrdila, že v balíčku sa nachádzali stopy výbušnín. Po tlaku sociálnych sietí sa propagandistka neskôr vyjadrila, že v ňom nebola bomba, ale sexuálna hračka. Podľa vlastných slov si to pomýlila s peračníkom. "Pripadalo mi to ako peračník," napísala.

"Nebolo tam žiadne výbušné zariadenie. Ukázalo sa, že je to vraj taká vibračná gulička pre sexuálne dobrodružstvo," vysvetlila neiste. Svoj post obohatila aj fotografiou modrej sexuálnej hračky ešte v obale.

Margita Simonjanová sa už skôr zapájala do diskusií v ktorých sa špekulovalo o možných dôsledkoch, ktoré by v prípade porážky Ruska na Ukrajine hrozili okoliu Vladimíra Putina. Znepokojivú reč, ktorú predniesla koncom minulého roka, narážala na možnosť, že by proti ruskému vedeniu mohol byť v Haagu vedený proces o vojnových zločinoch.

"Ukrajinci sa pripravujú na to, že nám vezmú Krym. Robíme jedinú vec, ktorú v tejto situácii môžeme urobiť, bombardujeme," uviedla nedávno pre televíziu Russia1.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy