Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Reportérku okradli v živom vstupe. Polícia navrhla, aby páchateľom vybrala trest
Zdielať na

Reportérku okradli v živom vstupe. Polícia navrhla, aby páchateľom vybrala trest

Zdroj: youtube.com/Todo Noticias

DAUHA / Majstrovstvá sveta vo futbale začali v nedeľu otváracím zápasom medzi domácim Katarom a Ekvádorom. Tesne pred zápasom sa udiala kuriózna udalosť, keď argentínsku reportérku Dominique Metzger okradli priamo v živom vstupe.

V živom vstupe divákom povedala, že jej ukradli kreditné karty, peniaze a dokumenty, informuje portál The Sun. Vreckový zlodej na kamere zachytený nebol, no argentínsky kanál ukázal moment, kedy zlodej mohol veci ukradnúť. Reportérka následne povedala, že tancovala s fanúšikmi v dave. 

Ako uvádza portál Mirror, reportérka v živom vstupe povedala, že išla na policajnú stanicu za miestnymi orgánmi, kde celý čin nahlásila. Polícia jej povedala, že majú tisícky kvalitných kamier, ktoré dokážu zlodeja nájsť pomocou detekcie tváre. Následne sa jej policajtka opýtala, čo chce, aby sa s páchateľom stalo a aký trest mu navrhuje. "Ako ho chcete potrestať? Chcete ho poslať na päť rokov do väzby, alebo ho chcete nechať deportovať z krajiny?" uviedla reportérka otázky, ktoré jej kládla policajtka.

Reportérka policajtom povedala, že chce, aby ukradnuté veci našli a vrátili jej ich a že nebude rozhodovať o treste. Reportérke zatiaľ veci nevrátili, no katarská polícia jej sľúbila, že páchateľa chytí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy