Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Z vraždy 49-ročnej ženy v Zákamennom obvinili jej manžela. Tupým predmetom ju viackrát udrel do hlavy
Zdielať na
Krimi

Z vraždy 49-ročnej ženy v Zákamennom obvinili jej manžela. Tupým predmetom ju viackrát udrel do hlavy

ZÁKAMENNÉ / Z vraždy 49-ročnej ženy v Zákamennom na Orave obvinili jej 53-ročného manžela. Sedem detí prišlo o matku rukou otca.

Tragédia sa stala v Zákamennom. 53-ročného muža už vyšetrovateľ obvinil. Leží v dolnooravskej nemocnici. 

Obvinený mal uplynulý piatok 18.novembra vstúpiť do rodinného domu v obci Zákamenné a svoju manželku násilím odtiahnuť do garáže. Tam ju podľa polície mal viackrát udrieť tupým predmetom do oblasti hlavy. "Žena utrpela devastačné zranenia, ktorým na mieste podľahla. Útočník si následne nožom spôsobil vážne poranenia brucha a hrudníka, ktoré si vyžiadali jeho hospitalizáciu," konkretizovali policajti s tým, že ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania.

Miestni si myslia, že polícia mohla tragédii zabrániť

Podľa miestneho obyvateľa mali mať manželia v deň incidentu rozvodové konanie. Všetko to však začalo však večer. V dome bola aj polícia. "Žena volala nie zubárovi, že ju bolí zub. Volala orgánom, ktoré mali konať," vyjadril sa obyvateľ Zákamenného. 

Miestni tvrdia, že polícia zakázala manželovi priblížiť sa k manželke. On to však mal ráno ignorovať. Vošiel do rodinného domu, a potom mal manželku násilím vtiahnuť do garáže. "Tu ju mal viackrát udrieť tupým predmetom do oblasti hlavy. 49-ročná žena utrpela devastačné zranenia, ktorým na mieste podľahla," priblížila Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. Vyšetrovateľ muža obvinil zo závažného zločinu vraždy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy