Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Auto odstavil na autobusovej zastávke, upútal pozornosť policajtov. Mal pri sebe viac ako 100 dávok pervitínu
Zdielať na

Auto odstavil na autobusovej zastávke, upútal pozornosť policajtov. Mal pri sebe viac ako 100 dávok pervitínu

VRÁBLE / 26-ročný mladík mal pri sebe viac ako sto dávok pervitínu, potvrdila to expertíza. Ide o prípad z Vrábeľ, o ktorom TV JOJ už hovorila. Muž upútal pozornosť policajtov preto, že sedel v aute, ktoré odstavil na autobusovej zastávke.

26-ročný vodič z Nitry zastavil v centre Vrábeľ okolo pol noci. Rozhodol sa, že si zdriemne na autobusovej zástavke. O niekoľko minút išla okolo policajná hliadka, ktorá bola v nočnej službe. Všimli si, že vodič tam nezastavil iba na pár minút, išli preto k nemu zistiť, čo sa deje. Keď prišli k autu, videli, že muž spí.  Klopaním na okno ho zobudili.

"Na otázku, prečo spí v aute na zastávke, sa začal správať nepokojne a začal stresovo reagovať," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Viktória Borloková. To už bolo policajtom jasné, že sa niečo deje. No úlovok, aký mal však muž v aute, určite nečakali. Už zakrátko zistili, že majú dočinenia s drogovým dílerom.

"Muž policajtom dobrovoľne vydal 9 zatavených plastových striekačiek s bielou kryštalickou látkou a 20 uzatvorených plastových nádob s bielou kryštalickou látkou," priblížila Borloková. Okrem toho mal pri sebe aj prenosnú váhu, či fajky a sklenené trubičky. Drogy putovali na expertízu. Tam zistili, že muž mal v aute pervitín..

"Z kriminalistickom-expertízneho ústavu prišiel výsledok, že ide o 122 dávok drogy," povedala Barloková. Ide však iba a predbežné výsledky. Muža  preto zo zadržania prepustili. Obvinenie ešte nepadlo a prípad je v štádiu vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy