Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Havarovali a k šoférovaniu sa nikto nepriznal. Zvalili to na ich matku
Zdielať na

Havarovali a k šoférovaniu sa nikto nepriznal. Zvalili to na ich matku

IVANKA PRI DUNAJI / Havarovali, ušli a zahrali divadlo, že oni nešoférovali. Policajti vyšetrujú ukrajinskú posádku, ktorá čelne vrazila do mladej ženy. Tá skončila v nemocnici.

Mladá žena smerovala na červenom aute do hlavného mesta. V protismere sa vyrútila biela Škoda Rapid s ukrajinskou posádkou. Za pár sekúnd bolo počuť už iba silnú ranu. Obe autá skončili zdemolované, bez predných kolies a mimo cesty. Po čelnej zrážke dvaja Ukrajinci z auta ušli, žene neposkytli ani prvú pomoc a schovali sa vo veľkoobchode s potravinami. Neskôr si po nich prišla polícia.

Mladú ženu nakoniec odviezla sanitka do nemocnice. Podľa informácií TV JOJ dvaja Ukrajinci ušli preto, lebo mali mali údajne vypité. Medzi tým, ako ich zadržala polícia v obchode, si vymysleli plán, že ani jeden z nich nesedel za volantom. Šoférovala vraj ich matka. Tá ale k nehode prišla na miesto až neskôr, no tvrdila, že šoférovala ona. Policajti ale tejto verzii neuverili. "Policajti na mieste dopravnej nehody vykonali za účelom zistenia všetkých okolností dopravnej nehody, vrátane ustálenia posádky vozidla a osoby vodiča vozidla Škoda Rapid, neodkladné a neopakovateľné úkony," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková. 

Rozbité auto prehľadali policajti. Prišiel aj kriminalistický technik, ktorý z interiéru zaistil rôzne stopy, či už pachové alebo otlačky prstov. Potom všetkých troch zobrala hliadka na oddelenie, kde ich vypočuli. "Poverený policajt Okresného dopravného inšpektorátu Senec začal vo veci trestné stíhanie pre podozrenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky," doplnila Šimková. Kým Suzuki odviezla odťahová služba, škodovku zaistili policajti a skončí na kriminalistickej expertíze. Po nej bude jasné, kto nehodu skutočne spôsobil.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy