Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Brutálny čin pri Považskej Bystrici: Recidivista mal ženu škrtiť a sexuálne zneužiť
Zdielať na

Brutálny čin pri Považskej Bystrici: Recidivista mal ženu škrtiť a sexuálne zneužiť

PLEVNÍK / Brutálna a surová. Taká mala byť vražda 45-ročnej ženy v Plevníku časti Drieňové pri Považskej Bystrici. Čo sa cez víkend odohralo za múrmi rodinného domu zisťovali policajti. A už zadržali muža, ktorý sa len nedávno vrátil z väzenia.

Na linku 158 zavolal Jozef, majiteľ domu, oznámil že má v obývacej izbe priateľku, no bez známok života. Polícia, ktorá do domu v sobotu ráno prišla skutočne našla 45-ročnú ženu mŕtvu. Policajti zadržali Jozefa a a aj jeho kamaráta a suseda 28-ročného Martina. Práve Martin mal podľa polície ženu najskor škrtiť a následne sa na nej mal dopustiť aj sexuálneho násilia. Ubrániť sa mu nedokázala. Martina ktorý sa len nedávno vrátil z výkonu trestu policajti zadržali a obvinili z vraždy a zo zločinu sexuálneho násilia.

"Obvineného umiestnili do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ zároveň spracuje podnet na jeho väzobné trestné stíhanie. Obvinenému, ktorý bol len pred pár mesiacmi prepustený z výkonu trestu odňatia slobody, tentoraz v prípade dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na pätnásť až dvadsať rokov," dodala Kuzmová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy