Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Manžel zaútočil na svoju manželku, útok neprežila. Mali spolu sedem detí
Zdielať na

Manžel zaútočil na svoju manželku, útok neprežila. Mali spolu sedem detí

ZÁKAMENNÉ / 53-ročný muž zaútočil v rodinnom dome v Zákamennom na svoju 49-ročnú manželku. Spôsobil jej zranenia, ktorým podľahla. Potom údajne nožom zranil aj sám seba. Podľa miestnych mali spolu sedem detí. V dedine sú z tejto tragédie zhrození.

"To bola svätica, 7 detí priviedla na svet a bála sa toho manžela, to sú už dlho problémy. Dobrá žena, nemal som s ňou nikdy žiaden konflikt a to som dve chalupy od nej," povedali obyvatelia Zákamenného. Podľa miestnych mal manžel zaútočiť na svoju manželku, keď deti neboli doma. "Uderil ju niečím po hlave, on si následne vpichol nôž do brucha, že sa rozpáral prakticky," dodal obyvateľ. 

Podľa informácií hovorkyne Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Aleny Krčovej, na miesto udalosti vyslali až tri posádky rýchlej zdravotnej služby. "Žiaľ, žene už pomôcť nedokázali. Lekár musel konštatovať smrť," povedala. Muža s ťažkými poraneniami previezli do nemocnice. "Museli ho uviesť do umelého spánku. Do nemocnice ho transportovali v kritickom stave," doplnila Krčová. 

Podľa miestnych polícia mala zasahovať už včera večer. V dome mal byť konflikt medzi manželmi. "Ona sa bála na neho aj niečo tvrdé povedať, včera, keď tam boli policajti. On dostal zákaz priblížiť sa k svojmu rodinnému domu 14 metrov. Priblížiť sa k manželke, aby niečo nevykonal. Spal u otca, odišiel ráno do roboty a skonal, čo sa stalo," opísali obyvatelia. 

Prípadom sa zaoberá polícia. "Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline vykonáva všetky procesné úkony s cieľom riadneho objasnenia veci," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková. 

Podľa informácií z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline mal muž na svoju manželku zaútočiť za doposiaľ nezistených okolností. Žene spôsobil zranenia, ktorým priamo na mieste podľahla. Útočník si následne po tomto čine spôsobil nožom vážne zranenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy