Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Pod lampou býva najväčšia tma: Protidrogová razia v dome pár metrov od policajnej stanice
Zdielať na

Pod lampou býva najväčšia tma: Protidrogová razia v dome pár metrov od policajnej stanice

LUČENEC / V jednom z rodinných domov v centre Lučenca hľadali policajti drogy. Na mieste pracovali až do noci. Troch ľudí previezli na výsluch a zaistili aj neznáme látky.

Do rodinného domu, ktorý stojí paradoxne iba pár metrov od budovy polície, ako prví vtrhli kukláči. Po prvotnom zásah pohotovostného policajného útvaru začali lučeneckí policajti prehľadávať priestory domu. "V tomto prípade ide o podozrenie z drogovej trestnej činnosti," uvádza Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Banskej Bystrici. Pokračovali prehliadkou záhrady a skontrolovali aj dve vozidlá, ktoré boli zaparkované na ulici. Skončili až v noci, po viac ako piatich hodinách.

"Zaistený materiál bol zaslaný na expertízne skúmanie za účelom zistenia ich pôvodu," zdôrazňuje hovorkyňa Petra Kováčiková, ktorá ale nekonkretizovala množstvo, ani to, či išlo o sušenú rastlinu alebo bielu kryštalickú látku. "Boli zadržané tri osoby, ktoré boli následne po vykonaní prvotných procesných úkonov zo zadržania prepustení na slobodu. Bližšie informácie nateraz k tomuto prípadu poskytovať nebudeme," informuje hovorkyňa. Či niekomu vznesú za drogovú trestnú činnosť aj obvinenie, bude záležať od výsledkov expertízy a ďalších dôkazov.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy