Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Manželský pár žaluje svojho jediného syna. Ich dôvod je šokujúci
Zdielať na

Manželský pár žaluje svojho jediného syna. Ich dôvod je šokujúci

Zdroj: ISIFA

INDIA / Pár v severoindickom štáte Uttarakhand žaluje svojho jediného syna a jeho manželku za to, že im po šiestich rokoch manželstva nedali vnúča.

Sanjeev a Sadhana Prasad tvrdia, že svoje úspory minuli na výchovu svojho syna, zaplatili mu pilotský výcvik a tiež okázalú svadbu. Požadujú kompenzáciu v hodnote takmer 650 000 dolárov, ak sa do roka nenarodí žiadne vnúča.

Veľmi nezvyčajná žaloba bola podaná na základe „duševného obťažovania“. Sanjev povedal, že všetky svoje úspory minul na svojho syna a v roku 2006 ho poslal do USA na pilotný výcvik za cenu 65 000 dolárov. V roku 2007 sa vrátil do Indie, prišiel o prácu a viac ako dva roky ho musela finančne podporovať rodina. Syn Shrey Sagar sa nakoniec zamestnal ako pilot. Jeho rodičia hovoria, že v roku 2016 zaplatili jeho svadbu so Shubhangi Sinhou v nádeji, že budú mať počas dôchodku veľa vnúčat.

Rodičia uviedli, že zaplatili svadobnú hostinu v päťhviezdičkovom hoteli, luxusné auto v hodnote 80-tisíc dolárov a svadobnú cestu v zahraničí. "Môj syn je ženatý už šesť rokov, no dieťatko stále neplánujú,“ povedal Sanjeev. Právnik povedal, že pár žiadal peniaze "kvôli duševnej krutosti". "Snom každého rodiča je stať sa starým rodičom. Na vnúča čakáme už roky," uviedla Sadhana. Očakáva sa, že petíciu dvojice podanú v Haridware súd prerokuje 17. mája.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy