Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
V Maďarsku budú bojovať o titul miss s plastikou
Zdielať na
Zahraničie

V Maďarsku budú bojovať o titul miss s plastikou

Zdroj: Cleavage/ilustračné

Krásky po plastike budú bojovať o titul miss

V Maďarsku prišli s naozaj neobvyklou súťažou krásy. Miss Plastic Hungary je skvelou šancou ukázať svoje prednosti ženám, ktoré išli kvôli svojmu telu pod chirurgický nôž. Finále zápolenia je naplánované v Budapešti za účasti 25 najkrajších adeptiek na 9. októbra.

Do súťaže sa môžu zapojiť všetky krásky vo veku nad 18 rokov, ktoré za vzhľad nevďačia prírode, ale šikovnosti plastických chirurgov. Predpokladom je najmenej jedna plastická operácia pod narkózou alebo aspoň lokálnym umŕtvením. V súťaži však nemôžu štartovať dámy, ktoré sa podrobili iba menším zákrokom s využitím botulotoxínových a kolagénových injekcií.

Organizátori, ktorí sa chystajú oceniť aj chirurgov troch najúspešnejších súťažiacich, zdôrazňujú, že cieľom súťaže je zdôrazniť dokonalosť telesno-duchovnej harmónie adeptiek.

Podobná súťaž sa uskutočnila pred piatimi rokmi v Čínskej ľudovej republike, tam sa do nej mohli zapojiť krásky bez akýchkoľvek obmedzení čo sa týka národnosti alebo štátnej príslušnosti. V Maďarsku je okruh súťažiacich limitovaný nielen vekovou hranicou, ale aj podmienkou, že musí ísť o ženy s trvalým bydliskom na území krajiny.

Zdielať na

Najčítanejšie správy