Polojasno
12°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Škandál! Berlusconi si platil ženy
Zdielať na
Zahraničie

Škandál! Berlusconi si platil ženy

Zdroj: REUTERS

Berlusconi si mal platiť dievčatá, aby s ním trávili noci

Všetky dôležité talianske denníky v týchto dňoch plnia svoje stránky najnovšími šokujúcimi informáciami o správaní Silvia Berlusconiho. Sedemdesiatdvaročný premiér tentoraz čelí obvineniu, že do svojej luxusnej vily ťahal dievčatá za peniaze. Tie tam mali za úlohu stráviť viacero nocí.

REUTERS

Podľa denníka Corriere della Sera si vyšetrovatelia posvietili na jedného z talianskych podnikateľov. Keď chceli preklepnúť jeho aktivity kvôli podozreniu z páchania korupcie, prišli aj na ďalšie zaujímavosti. Jednou z nich je informácia, že zvykol platiť atraktívnym ženám, aby ako luxusné spoločníčky navštevovali akcie talianskych prominentov.

Jedna z nich mužom zákona priznala, že trávila noci v paláci Grazioli - vile, ktorú zvykol využívať ako súkromné sídlo taliansky premiér. Svedkyňa tvrdí, že o tom má aj dôkaz: počas návštevy luxusného príbytku si vraj celú akciu nakrútila na mobilný telefón. Na záberoch z finišu mája má byť zachytený aj Berlusconi a niekoľko ďalších politikov.

Berlusconiho právnik, Nicolo Ghedini, však takéto tvrdenia odmieta s tým, že sa mu zdajú smiešne. Podľa neho ak by aj boli pravdivé, šéf vlády nemohol kontrolovať, koho si jeho hostia so sebou privedú do jeho vily.

Zdielať na

Najčítanejšie správy