Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nožnicový fantóm v hromadnej doprave odstrihával ženám vlasy. Poškodených boli desiatky
Zdielať na

Nožnicový fantóm v hromadnej doprave odstrihával ženám vlasy. Poškodených boli desiatky

PRAHA / Nožnicový fantóm skončil. V Pražskej hromadnej doprave odstrihával ženám pramienky vlasov. Poškodených boli desiatky. Policajtom sa útočník priznal a ukázal im pestrú zbierku.

Podľa policajných psychológov bolo len otázkou času, kedy nožnicový fantóm opäť vyrazí na lov. "Kontaktoval nás pasažier ranného autobusového spoja, ktorý poznal páchateľa," povedal kriminalista Marek Danko. Hliadka muža zadržala. Páchateľ mal pri sebe nožnice a prameň v podobe ženských vlasov. Muž sa k činu priznal a s políciou spolupracoval. Mužom zákona následne ukázal celú svoju zbierku ulovených pramienkov ženských vlasov, ktoré si schovával.

"Ženy ostrihal v zhruba 25. prípadoch," uviedla hovorkyňa pražskej polície Hana Jeřábková. 42-ročný muž bol obvinený z výtržníctva so sadzbou dvoch rokov väzenia je vyšetrovaný na slobode. "Kriminalistom povedal, že nevie, čo ho k týmto činom navádzalo," vyjadrila sa Jeřábková. Nožnicového fantóma aj preto čaká psychologický posudok - či išlo o sexuálny znak fetišizmu, alebo "pomstu" za rozpad jeho vzťahu s partnerkou.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy