Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Detské jasle v problémoch. Učiteľka poslala odkaz matke priamo na tele jej dieťaťa
Zdielať na

Detské jasle v problémoch. Učiteľka poslala odkaz matke priamo na tele jej dieťaťa

SANIBEL / Zamestnankyňa detských jaslí prišla o zamestnanie po tom, čo si matka jedného z detí našla odkaz. Šokujúce je, že ho objavila priamo na tele svojho dieťaťa.

"Mama, došli mi plienky, čítajte si správy!" Takýto neprehliadnuteľný odkaz našla pri prebaľovaní svojho synčeka Majla - Heather Chisum - a to priamo na jeho brušku. "Rozčúlilo ma to. Zavolala som rodine, či to mám riešiť a oni povedali, že mám," vyjadrila sa Heather.

​A tak matka zavesila fotografiu svojho syna na internet s prosbou o radu, čo s tým. Prípad dvihol zo stoličiek viacerých rodičov. Neskôr vysvitlo, že k podobnému incidentu už raz došlo, nie však v takom rozsahu. A nie s dlho trvácnou fixkou. "Dvakrát som ho osprchovala, snažila som sa mu to zošúchať, ale stále to tam drží," povedala rozhorčene.

Detské zariadenie z floridského Sanibelu sa matke ospravedlnilo za pochybenie a inkriminovanú učiteľku vyhodilo. K tomu, prečo matke nikto o minutých plienkach nepovedal, hoci sa denne stretávala s viacerými učiteľmi, sa nevyjadrili. Rodina sa rozhodla neriešiť prípad cez políciu a verí, že sa jasle z negatívnej publicity dostatočne poučili.

Okradli malých škôlkarov. Zlodeji sa pokúsili vysekať aj zapojené káble. Viac sa dozviete vo VIDEU:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy