Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Záchodová doska či mop. Aké najhoršie darčeky dostávajú ľudia na Vianoce?
Zdielať na

Záchodová doska či mop. Aké najhoršie darčeky dostávajú ľudia na Vianoce?

Archívna reportáž

LONDÝN / Doska na záchod a mop patrí medzi najhoršie darčeky, ktoré kedy Briti dostali od svojich partnerov či partneriek k Vianociam.

Niekedy je viac než jasné, že darček bol kúpený na poslednú chvíľu, tvrdia navyše podľa The Sun Briti, ktorí pod stromčekom rozbalili hračky z detského menu od McDonalds alebo vrecúško ryže. Na prvých priečkach rebríčka najviac nenávidených darčekov sa podľa ankety objavil mop, obuvák a vysávač. Ďalšie miesta obsadili spomínané záchodovú dosku, osviežovač vzduchu, klieštiky na nechty či čajové vrecúška.

Z odpovedí dvoch tisíc opýtaných dospelých mužov a žien tiež vyplynulo, že ženy častejšie ako muži svojim partnerom oznámia, že sa im darček nepáči. Častejšie tiež trúsia pred sviatkami narážky, čo by si priali - v 87 percentách prípadov ide o dovolenku, nasledovanou náhrdelníkom alebo kvetinami (81 percent) a 80 percent žien si praje prsteň (v ankete bolo možné uvádzať viac možnosti).

Čo muži a ženy chcú a nechcú

Pozor by si mali muži dávať na oblečenie, topánky a spodnú bielizeň, pretože to sú darčeky, ktorými sa len málokedy trafí do vkusu partnerky. Každá dvadsiata žena z prieskumu uviedla, že sa to jej partnerovi nikdy nepodarí. Viac ako polovica žien by bola naštvaná, keby pod stromčekom našla čistiace prostriedky, 37 percent nechce dostať kurz varenia a na 33 percent žien neurobí dojem ľubovoľný doplnok či príslušenstvo k autu. Väčšina mužov - 80 percent - by si rovnako želala dovolenku a tri štvrtiny chcú nové auto. Tri štvrtiny by sa tiež uspokojili s čokoládou, ale 73 percent by radšej dostalo peniaze ako darček. Muža najviac urazia akékoľvek darčeky spojené s cvičením - 35 percent nechce dostať permanentku do posilňovne a ďalších 25 percent by popudilo cvičebný vybavenia.

Ak neviete, čo s nevhodným darčekom, pozrite si nasledujúcu reportáž:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy