Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VIDEO: V reštaurácii zažívajú paranormálne javy. Na pomoc si museli zavolať odborníkov
Zdielať na

VIDEO: V reštaurácii zažívajú paranormálne javy. Na pomoc si museli zavolať odborníkov

TAMPA BAY / Záhadné pohyby predmetov, zapínanie svetla a postavy neexistujúcich ľudí. Nie, nejde o halloweensky trik na zákazníkov, ale paranormálnu aktivitu, na ktorú si pomaly zvykajú v istej reštaurácii na Floride.

Jennifer pracuje v portugalskej reštaurácii v Tampa Bay ako manažérka baru. Jej zážitkom by asi nikto neveril, nebyť bezpečnostných kamier. "Bývalí zamestnanci mi hovorili, že tu videli prechádzať sa postavy," povedala Jennifer Sagedy, manažérka reštaurácie.  Zdá sa, že okrem živých zákazníkov sem-tam zájdu aj tí z druhého sveta.  "Najviac ich cítim v pivnici, keď som tu sama. Akoby sa na mňa niekto uprene pozeral," pokračovala. 

Ak patríte k neveriacim Tomášom, možno vás presvedčia zábery z videa. Vidno na nich napríklad, ako sa zrazu sám posunie obsah tácky a spadne na zem. Dôvod, pre ktorý bol najvyšší čas  obrátiť sa na krotiteľov duchov. "Len, čo sme sem vošli, zachytili sme aktivitu,"  Liz Reed, zakladateľka spoločnosti pre paranormálne javy. Rozlúsknuť oriešok záhadných udalostí mali termálne kamery a špeciálny prístroj. A verdikt? "Väčšinou prítomnosť duchov vyčerpá batérie a tu sme ich vyminuli kvantum. Otázka nie je, či tu niečo je, ale čo je to," poznamenala Reed. 

O nával počas Halloweenu tak má reštaurácia postarané. Či sa zákazníkom bude chcieť báť aj počas bežných dní, ukáže čas. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy