Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Neželená návštevníčka ho uhrýzla na najcitlivejšom mieste
Zdielať na

Neželená návštevníčka ho uhrýzla na najcitlivejšom mieste

GROSS TETE, LOUISIANA / Začalo sa to neuposlúchnutím varovného nápisu na plote a skončilo sa bolestivým hryznutím do semeníkov. Žena, ktorá vošla do ohrady k ťave chovanej v ohrade pri jednom odpočívadle sa cítili byť ohrozená, keď sa ťava rozhodla posadiť a ona sa dostala pod veľké zviera. Urobila tú jedinú vec, o ktorej bola presvedčená, že veľmi rýchlo spôsobí postavenie ťavy.

"Uhrýzla som ho do semeníkov, aby zo mňa vstal," povedala žena o niekoľko minút policajtom, ktorí prišli na miesto kuriózneho incidentu.

Reč je o Casparovi, 270 kilogramov vážiaceho a takmer dva metre vysokého ťavieho samca. V ohrade žije celé roky a nikdy so žiadnym návšteníkom nemal problémy. Až kým neprišiel manželský pár, ktorý sa zrejme z nudy začal zabávať tým, že hádzali svojmu psíkovi granule za plot ohrady. Lenže pes sa nevrátil.

A tak sa žena rozhodla ísť za ním. Ťavia turistická atrakcia sa zase rozhodla posadiť sa práve tam, kde bola žena. Hrozilo, že ju zasadne a rozmliaždi. A tak sa žena rozhodla zaboriť svoj chrup do intímnych partií ťavy. Následne Američanka dostala pokutu za prekročenie ohrady a porušenie zákazu voľného pohybu psa.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy