Zatiahnuté
11°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
K objednávke oblečenia dostal manželský pár nechcený darček. Drogy v hodnote 500 000 eur
Zdielať na

K objednávke oblečenia dostal manželský pár nechcený darček. Drogy v hodnote 500 000 eur

Zdroj: ISIFA/ilustračná

LINZ / Poznáte to. Objednáte si prostredníctvom internetových obchodov svoje vytúžené oblečenie a namiesto neho vám domov príde niečo úplne iné. Niečo podobné sa stalo aj istému manželskému páru. Oni svoje oblečenie síce dostali, no pribalili im k nemu aj drogový tovar v hodnote 500 000 eur.

Manželský pár pri rozbaľovaní zásielky s oblečením zažil prekvapenie. Pošta im totiž okrem objednaného tovaru dodala aj zásielku 24 800 kusov piluliek amfetamínu. 

Balík mal pôvodne z Holandska smerovať do Škótska. Dostali ho ale manželia vo veku 58 a 59 rokov, ktorí si práve v Holandsku objednali spomínané oblečenie. Už pri preberaní zásielky boli prekvapení z toho, prečo je taká ťažká. 

Škótski kriminalisti medzitým vypátrali skutočného adresáta drogovej zásielky a zatkli ho. O prípad sa začali zaujímať aj holandskí vyšetrovatelia, ktorí naopak pátrajú po odosielateľovi. 

Niektorí díleri už vymýšľajú všeličo a drogy sa snažia ukryť na miestach, na ktorých by vám to ani nenapadlo. Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy