Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Muž chcel svoju priateľku požiadať o ruku pod vodou. Utopil sa pri tom
Zdielať na

Muž chcel svoju priateľku požiadať o ruku pod vodou. Utopil sa pri tom

Zdroj: Facebook/Kenesha Antoine

PEMBA / Počas dovolenky v Tanzánii sa utopil Američan, ktorý sa pokúsil požiadať svoju priateľku o ruku pod vodou. Steven Weber a jeho priateľa Kenesha Antoine si prenajali chatku v stredisku Manta Resort pri ostrove Pemba, ktorej časť sa nachádza pod vodou. Weber sa ponoril pod hladinu, aby z mora požiadal o ruku svojej vyvolenej. Antoine žiadosť filmovala z vnútra cez sklenenú stenu.

Romantický pokus ale nevyšiel a muž sa utopil. Dovolenkový rezort pre stanicu BBC uviedol, že Weber "tragicky zahynul počas potápania sa osamote pri miestnosti pod vodou" vo štvrtok popoludní. 

Podľa videa, ktoré Kenesha zverejnila na svojej sociálnej sieti, priateľ jej navrhol kúpanie a potápanie v mori. Pod vodu ale išiel sám a ona bola pripravená jeho potápanie nafilmovať. Netušil, že bude filmovať jeho smrť.

Mladý muž chcel byť originálny a priplával na sklenené dno spálne ponorenej pod vodou. Na papieri, ktorý Weber vložil do priehľadného plastového vrecka, bolo napísané: "Nemôžem zadržať dych dosť dlho na to, aby som ti mohol povedať  ako ťa milujem. Všetko, čo na tebe milujem, milujem stále viac. Budeš, prosím, moja manželka? Vezmeš si ma?"

Riaditeľ rezortu Matthew Saus povedal, že jeho smrť "každým hlboko otriasla". Samotná Antoine nešťastnú udalosť rovnako potvrdila na Facebooku a dodala, že jej priateľ sa už nikdy nedozvie jej odpoveď, ktorá by bola "miliónkrát áno".

Súvisiace články

Najčítanejšie správy