Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vodič zatrúbil na cyklistu. Ten mu v hneve päsťou rozbil predné sklo
Zdielať na

Vodič zatrúbil na cyklistu. Ten mu v hneve päsťou rozbil predné sklo

Archívna reportáž

PRAHA / K incidentu cyklistu s vodičom osobného auta vyrazili vo štvrtok pražskí policajti. Naštvaný cyklista totiž päsťou rozmlátil čelné okno auta. Mužovi hrozí až ročný pobyt za mrežami.

Policajtov privolali k prípadu vo štvrtok na Klapkovu ulicu v Prahe 8, odkiaľ svedkovia hlásili hádku dvoch mužov. Policajti vzápätí zistili, že spor sa rozhorel po tom, čo cyklista zišiel priamo pred idúce auto. "Vodič osobného auta sa cyklistov zľakol, musel prudko zabrzdiť, a pritom na neho zatrúbil. Cyklistovi sa to ale nepáčilo a začal mu sprosto nadávať a gestikulovať," uviedla podľa novinky.cz hovorkyňa polície Violeta Siřišťová.

Agresívne 43-ročný cyklista potom niekoľkokrát udrel päsťou do čelného skla, ktoré rozbil. Muž je podozrivý z trestného činu poškodenia cudzej veci, za ktorý mu hrozí až ročné väzenie.

Hovorca polície v súvislosti s prípadom spomenula tiež perličku. Počas riešenia prípadu prišiel k hliadke neznámy muž, ktorý sa cítil zle, pretože nenastúpil do väzenia. Policajti mu radi pomohli a skončil v policajnej cele. Prečo mal muž do väzenia nastúpiť, hovorca neuviedla.

Partia rozhnevaných ľudí v Sabinove nechala po sebe spúšť. Sklá na autách rozbili z každej strany:

Súvisiace články

Najčítanejšie správy