Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Šokujúci prípad v tatranskom penzióne: Majiteľky mali turistom vyhádzať veci z okna
Zdielať na

Šokujúci prípad v tatranskom penzióne: Majiteľky mali turistom vyhádzať veci z okna

ZAKOPANÉ / Mladá rodina s deťmi si prenajala apartmán v Tatrách. Keď prišli, zistili, že sú v ňom viaceré nedostatky a tak ich nahlásili majiteľkám penziónu. Tie nakoniec turistom vyhádzali veci von oknom.

Prípad sa stal v poľskom Zakopanom. Ubytovaní hostia sa sťažovali na kvalitu ubytovania. To ale spôsobilo ďalší konflikt. Rodina sa mala sťažovať na nekvalitné ubytovanie, ako aj na to, že v izbách, kde spia, boli namontované bezpečnostné kamery. Keď dorazili majiteľky penziónu, začali im vyhadzovať veci von oknom.  "To boli iba drobné závady čo sme nahlásili, v kúpeľni sa nedali zavrieť dvere, v kuchyni nefungovalo svetlo, keď sme išli spať na posteli bola obrovská škvrna," opísal stav ubytovania poškodený turista. Na miesto zakrátko dorazili policajti. Privolali ich majiteľky penziónu, ako aj poškodená rodina. Ženy voči nim mali použiť dokonca paralyzér. 

"Aktuálne riešime dve podané oznámenia, týkajúce sa napadnutia a ublížení na zdraví, jak jednou, tak aj druhou stranou," vyjadril sa hovorca polície Roman Wieczorek. Poškodení turisti ešte v ten deň odišli zo Zakopaného. Správa a video z útoku sa objavili vo všetkých poľských médiách. A začali sa ozývať aj ďalší poškodení. 

"Veľmi často tam dochádza k problémom, tie pani majú stále s niekým problém a nevedia s nikým vydržať," poznamenal sused.  "Policajti už niekoľkokrát zasahovali na danej adrese, preto sa snažili deeskalovať konflikt," pokračoval Wieczorek. Priestor na vyjadrenie k situácii sme sa snažili poskytnúť aj majiteľkám penziónu. Stretnúť sa nám s nimi ale nepodarilo. Po niekoľkých minútach aj na náš štáb zdržiavajúci sa mimo pozemok zavolali policajtov. "Tá pani nám tvrdila, že ste ublížili majiteľke vily, a že ste jej vy alebo kameramanka ublížili," dodal policajný hovorca. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy